Skinnskatteberg

Förlåt för dålig uppdatering, men har haft fullt upp! Adam kom hit i tisdags, vi myste och tog det lugnt. Sen i onsdags shoppade jag med Nathalie. Hittade ingeting på rean. Men ska på stan idag innan jag åker till Adam, måste hitta lite smycken och nån tröja till! Kommer vara i Skinnskatteberg till efter nyår. Så får se hur det blir med uppdateringen. Men om jag inte hinner skriva nåt innan nyår så vill jag önska er alla, Gott nytt år!


Tisdag

Var ut till erikslund och köpte ett par jeans, ville helst ha ett par svarta men hitta inga snygga i min storlek så blev ett par mörk blåa! Sitter skit bra iallafall. Ikväll kommer Adam hit, och vi ska hem till Nahalie för att umgås med hon och Rasmus. Inte träffat nån av dom på väldigt lääänge känns det som. Ska bli skönt att få umgås med dom iallafall!


Trött!

Varit helt död idag, min fina lillebror väckde mig först vid 5 och ville öppna julklappar, haha sötis. Men ingen orkade liksom upp då, somnade om och sov till 9 sen var det dags att öppna juklappar! Jag är van att sova till 12.. så jag är trött! Men har haft en jätte mysig dag med familjen! Ätit massor så är hur mätt som helst. Ligger i sängen nu och dör lite.. skulle lätt kunna somna, men känns lite smått tråkigt! Så tjockar lite choklad, trots att man är mätt. Men shit the same, det är jul. Då är det okej att tjocka! Hoppas ni haft det bra iallafall!


Jul dagen

Som ni flesta vet så är jag halv Engelsk, och i England så firar man jul den 25! Firade ju såklart igår också, fick ju lite paket igår i julstrumpan, haha! Men idag när vi vaknade låg alla paket under granen, fick jätte fina paket och pengar. Jätte nöjd, tack alla! Idag blir det äta Engelsk jul mat (bästa som finns) och umgås med familjen. Ni får ha det så bra!

6568375303_85098c492b_b_large


You can't judge anyone for what they done, because people change.


Kärlek.

Åkte som sagt till Adam igår, gav varandra julklappar och myste! Fick världens bästa julklapp, biljetter till Asking Alexandria den 1 febuari och en super go parfym! Älskar dig så otroligt mycket Adam, du är världens bästa! Visar lite bilder nedanför, älskar kortet "du och jag i en morspit", haha så otroligt söt!


JUL LOV!

Ska passa på att sova mycket under lovet! Varit så sjukt trött på sista tiden, så ett lov är precis vad jag behöver! Har precis bakat julgodis med mamma, mysigt! Så ikväll blir det troligvis att tjocka! Blev ingen fest för mig, orkar verkligen inte! Imorgon åker jag iallafall hem till Adam så kommer troligtvis inte inte blogga, vill umgås med min pojke så mycket som möjligt! Saknar han massor! Sen ska man få julklappar också, och han ska få sina, lite julmys sådär!


Sjuk..

Älskar så att man gått och blivit sjuk nu? Haft migrän hela dagen + så är jag förkyld. Hoppas det försvinner, snabbt. Drogat massor med alvedon hela dagen så jag ska må något bättre! Hade iallafall inga lektioner idag som var värda att gå till, så missade ingeting! Imorgon slutar jag, underbart! Vet inte om jag skulle träffa Adam efter skolan, får väl se. Sen som sagt kanske jag ska på fest om jag har tid, och orkar!


Musik videon är typ helt underbar!


Nu kan du få mig så lätt

Försöker bli klar med kostdagboken som är nästan helt klar! Gjorde också klart en engelska uppgift, känns skönt att kunna stryka den från äckel listan. Har dock tusen saker kvar! Men fick tillbaks prov idag och fick MVG, 54 av 56! Väldigt stolt tjej! Sen hade vi avslutnings fika med teater klassen, snacka om att vi tjocka! Jag, Jessica, Arina och Elin köpte även godis i julklapp till kjell! Fjäsk? Nej vi är bara snälla!

Fin bild från förra året på mig och mina fina vänner, älskar allas miner haha. Underbara ni!

The Verve

Sitter och myser till The Verve, älskar verkligen den här låten The Verve – Sonnet. Inte hänt mycket alls idag, sov till 1. Sen har jag segat framför datorn, pluggat lite och vart ute och gått. Imorgon blir det upp och göra det sista provet för i år! Sen är man typ ledig!? Fatta att man slutar på onsdag, helt underbart! Så nu blir det att kriga sig igenom dom här sista 3 dagarna!


Mys kväll

Helt beroende av OC, borde man inte tröttna efter att ha kollat på alla säsonger om och om igen efter 10 gånger? Inte jag iallafall! Men ikväll tänkte jag faktiskt kolla på nått annat, blir antingen Dear John eller The Notebook! Både filmerna är så bra, så kanske bli båda till och med! Kvällen skulle dock vara bättre om jag hade min pojkvän här.. saknar han väldigt mycket! Men snart lov iallafall, sen på torsdag ska vi fira jul tillsammans, mysigt!


Lördag

Var ju som sagt på Hannas och Cecilias 17 års fest igår. Började kvällen hos Elin, vi fixade vilket som vanligt tog 2 timmar! Sen var vi lite cp som alltid! Kom hem till Cecilia vid halv 11 kanske! Festen var iallafall redan igång när vi kom, vart en helt okej kväll! Kom hem vid nån tid, minns inte haha. Var så jävla död när jag kom hem så somnade direkt. Sov till halv 2, känns bra! Idag har jag bara varit trött och seg så suttit framför datorn hela dagen och nyss ätit. Kanske drar ut senare isåfall om jag blir piggare. Men ja ni får ha det så bra!


Sliten

Sitter här efter en helt underbar kväll med världens bästa människor, kände verkligen när vi satt där kväll bland alla amfora grupper och med Anders och Andreas på scen att här hör jag hemma! Sen var vår grupp så grymma på scen, vi gav verkligen allt och gud va bra vi va!! Så stolt över vår fina grupp. Ja som sagt, idag spelade vi upp för alla föräldrar. Dock bara en scen. Men gud va kul det var! Nu är jag bara väldigt trött och sliten, så ska väl duscha och sen mysa ner i min säng och kolla några avsnitt av OC eller kanske nån film. Vi får se! Hoppas ni haft det bara iallafall!


någonting jag älskar

Fan vad jag är grym på att blogga idag, brukar typ uppdatera ett inlägg per vecka annars! Men har absolut ingeting att göra så då kan man ju lika gärna passa på att blogga! Kan vara skönt att skriva av sig också! Sen kör jag ju på listan.. gör bara några, för vissa frågor är lite cp. "Vilka ska du fira jul med" dum fråga liksom!

Så någonting jag älskar, då kanske man ska säga sin familj, vänner och pojkvän! Älskar dom alla otroligt mycket och det vet dom! Men kör på nåt random istället, jag älskar chips! Haha helt beroende och äter det hellre än godis, och om man inte blev tjock av det skulle jag lugnt köpa hem en chips påse typ varje dag. Fast det gör man ju inte!

 

'

 

 


Berätta om din familj

Tänkte för att ni skulle få lära känna mig mer + så att jag skulle ha nåt att skriva om så kör vi på en sån här blogg grejs som dom flesta gör! Men tänker inte gör dag för dag, gör lite hur helst och vad jag känner för! Så kanske kommer fler på en dag? Ja vi får väl se!

Det här inlägget skulle vara till för att berätta om min konstiga med helt underbara familj! Jag har en mamma och pappa, som är gifta! Pappa är engelsk, och mamma svensk. Vilket leder till att jag är halv engelsk! Pappa har världens galnaste humor som inte jag förstår (vilket dom mobbar mig för) Men jag älskar han ändå, en fast man kan bråka ibland! Och trots allt så ställer han alltid upp för en! Mamma är den bästa, så brukar oftast alla säga, "jag har världens bästa mamma" och det har jag! Jag kan prata med mamma om allt och jag vet att hon alltid finns där! Sen min syster, som är som min bästa vän. Vi kan också bråka, väldigt mycket! Vi kan bli väldigt irriterade på varandra. Men vi har många fina stunder, hon bry sig väldigt mycket om mig vilket jag älskar henne för! Sen sist då min söta lillebror som är den goaste killen i hela världen, dock så bråkar man såklart med honom också. Han är en väldigt smart kille för sin ålder, och han bry sig om precis alla, och oroar sig väldig mycket för sin familj (ibland lite för mycket) men det visar ju bara vilken bra kille han är. Säger nog det alldeles för lite till min familj, men jag älskar dom väldigt mycket! Mer än vad dom anar. Utan dom skulle jag inte stått här idag! ♥


Eftersom jag inte har så mycket att skriva om!

..kör jag på en sån här!

Dag 1: berätta om din familj
Dag 2:visa en bild på dig för ett år sen
Dag 3:vad du önskar dig i julklapp
Dag 4: berätta om din bästavän
Dag 5:visa en bild som betyder mycket för dig
Dag 6:bloggar du läser
Dag 7:vad gör du på fritiden
Dag 8:någonting jag älskar
Dag 9:någonting du saknar
Dag 10:någonting du längtar efter
Dag 11:vilka firar du jul med?
Dag 12:vad ska du göra på nyår?


Julstäming

Har varit och handlat klart alla julklappar nu, skönt! Har dock inte alla eftersom jag beställt två! Så får se när dom kommer. Ska slå in dom jag har iallafall! Får världens julstämning nu.. tänk snart är det julafton? Älskar julen! ♥


Lycklig

Mitt absolut favorit band som jag älskat sen jag var mini ska komma till sverige!! Fatta, COLDPLAY ska komma till sverige och jag ska se dom. Så är det bara!


Joy Society

Ny låt! Ett ord, Grym!

Adele

Hon är grym.

Sjuk

Hade så ont i halsen inatt att jag inte kunde sova, så ingen skola för mig. Helt uppsvullen på ena sidan av halsen, man känner liksom världens klump. Så jag har drogat alvedon och halstabletter hela dagen. Var nyss med mamma till affären och köpt godis till kvällen, vad annars ska man göra liksom. Ska snart klä julgranen! Mys, sen ikväll blir det att äta världens godaste mat också! Borde kanske ta en macka nu iallafall eftersom jag inte ätit nånting alls idag pga halsen.. Men ja ni får ha en bra fredag, och hoppas ni mår bättre än mig!


RSS 2.0