All I want for christmas is you!

Haft en underbar helg med världens julstämning! Firade första advent med julskinka, julmust och lussebullar osv. Åh underbart med jul! Blir så glad. Sitter och lyssnar på lite julmusik nu också! Älskar julen verkligen. I helgen blir det att köpa julklappar också, ännu mer julstämning! Idag blir det att äta lussebullar och peppakakor framför underbaraste OC! Dock hände de lite tråkiga saker idag, men allt är bättre nu när man får ta det lugnt! Men nu ska jag kila, ni får ha det så bra!

 


Fredags mys ♥

Kollade nyss film och tjockade pizza med Adam, och snart blir det att kila ner för att umgås med hans vänner! Inte hänt nåt annat idag, bara varit med min fina! Så skriver imorgon om det händer nåt speciellt eller om jag får nått speciellt att skriva om! Annars hörs vi på söndag. Ha en bra helg!

Godnatt!

Dagen har varit otroligt seg och tråkig! Gick iallafall på stan idag med mamma och syster. Gjorde dagen något bättre iallafall! Imorgon sover Adam här i Västerås eftersom han går till sent i skolan, så det blir helt okej att få träffa han och spendera en natt med honom! Dock blir det bara att sova eftersom vi båda kommer lägga oss tidigt och ska upp tidigt för skolan! Tror det är öppet hus på torsdag på Carlforsska, kanske har fel men aja det märker jag väl! Sen imorgon är det underbara Amfora som gäller! Känns som det kommer bli en bra onsdag, härligt! Men ni får ha det så bra, ska dricka te kolla OC sen sova!


Justin Bieber

Man behöver inte tycka om hans musik, men för det ska man inte sitta och säga att man hatar honom, eller säga att han är bög? Tycker den här bör kollas, fick väldigt mycket respect för killen efter att ha sett denna!


Dagens problem

Älskar att läsa andras bloggar och läsa hur deppiga dom är för att dom färgat håret och sen ångrat det, typ att dom inte ska våga visa det och att hela världen ska gå under. Asså gud vilket problem? Tycker det var lite pinsamt att läsa. Dock får dom ju ha sina problem, inget jag kan bestämma över, men man får tycka till lite. På vår svenska lektion förra veckan pratade vi om just det här. Efter att ha läst böcker och sett filmer som handlar om barn som bor i fattiga länder eller om hur ett barn blir blir misshandlade av sina föräldrar osv! Finns så mycket hemskt som händer här i världen, och det finns så många människor som lider! Och ändå gnäller vi om det minsta lilla!


Tatuering!

Höll på att glömma (igen) att slänga upp bilden på tatueringen jag ville ha! Hittade den på Hannas blogg som hade slängt upp en massa bilder på tatueringar och bland alla bilder hitta jag den här snygga tatueringen! Blev väldigt sugen!


Godnatt!

Fixat lite med bloggen, eller bara ändrat lite teckensnitt men jag vill fixa en ny header. Så jävla tråkigt med bara en text? Dock orkar jag aldrig sitta i timmer bara för att göra en header till min blogg. Men aja vi får se hur det blir med det helt enkelt! Tänkte bara slänga in ett godnatt inlägg, känner mig duktig med bloggandet här! Imorgon blir det stan med världens bästa mamma efter skolan sen drar jag hem till Nathalie. Blir en kväll med massa snack om livet! Så kommer troligvis inte blogga imorgon, om jag inte får låna nathalies uber sega dator!


Söndag

Sitter här och räknar ner till jollovet! Så mycket hatar jag skolan just nu.. Haft en bra helg iallafall! Just nu chillar jag till lite bra musik och tänkte snart kika OC! Alltid ett bra avslut på dagen! Skrev i förra inlägget att jag skulle visa en tatuering som jag skulle vilja skaffa, glömde helt bort men slänger in den imorgon istället! Ni får ha det så bra, och godnatt!


I skbg!

Förlåt för dålig uppdatering, igen! Men igår träffade jag Adam efter skolan, vi köpte hem lite mat till mig och kollade film! Super mys! Sen idag åkte jag tidigt hem till Adam i Skinnskattaberg. Vi kollade på film, och tog det lugnt! Sen drog vi ner och kollade på innebandy match och träffade Adams vänner. Satt på båre ett tag efter matchen,! och nu är vi hos Adam igen med folk. Eller det är jag Patrik Pontus bara, sen kommer Nathalie senare! Blir typ filmkväll ikväll eller nåt liknade. Men nu ska jag kila, ni får ha det så bra! Tänkte slänga upp i nästa inlägg hur jag vill tatuera mig! Hittade en sjuk snygg tatuering på Hannas blogg!

Vad vore jag utan dina andetag?

Hej igen, nu är jag tillbaka! Hade det super mysigt hos Adam, vi såg pa3! Trodde den skulle vara jätte läskig eftersom man hört så mycket om den. Men den var verkligen inte som man trodde, lite småläskig men inte som jag förväntade mig! Var mer rädd efteråt. Speciellt inatt när sätter sig Adam upp i sängen och säger massa konstiga saker i sömnen, skit äckligt haha! På morgonen såg vi världens bästa film Love Actually och bara myse hela dagen, ingen av oss orkade göra nåt speciellt! Åkte iallafall hem vid halv 6 eftersom sista bussen går då, men när man kommer till köping ser man att nästa tåg kommer om mer än en timme! Fyfan va arg jag blev! Men nu är jag iallafall äntligen hemma, lyssnar på lite Daniel Adams-ray och tänker tillbaka lite smått på sommaren sådär! Hoppas ni haft en bra fredag och får en bra lördag!

Blogg.se strular lite så funkar inte att ladda upp bilder!

Älskade Coldplay!

Såg musik videon till Paradise för första gången idag, sötaste jag sett!


Don't worry about what other people think, there will always be people who want to see you fail, because they can't succed!

Skolan idag var segt som vanligt, usch hatar skolan så äckligt mycket! Vill byta från estet, igen. Omständig jag känner mig, men usch jag trivs inte alls. Hade det trevligt efter skolan iallafall, träffade Adam och hans vänner. Vi fikade o chillade på stan ett tag sen åkte jag hem! Nu sitter jag framför datorn och lyssnar på Bring me the horizon, borde plugga men har inge ork alls till det.. så ja vi får se hur det blir med det!


RSS 2.0