UTKLÄDNINGSHOW!

Såg ju som sagt klädshowen igår, esterna var självklart bäst. Det ser ni ju här på videon under! Så jag tycker ni ska kolla, PÅ HELA! Gaalet va grymma dom var. Hela estet såklart! Men de här är en av klasserna iallafall! Stolt man blir, och nu taggar jag satan till våran klädshow!


Sminkkurs!








Dom två sista bilderna är på mina egna verk haha, vi fick testa på ålder sminkning och sår! Det var jätte kul verkligen, och man lyckades ju ganska så bra faktiskt!

Nytt!

Äntligen har jag gjort lite nytt i bloggen, kände att de var ett bra tag sen! Förlåt för jag haft så tråkig design, men nu har jag lite bilder i headern iallafall.


Helt plötsligt sjönk humöret..

Känner att jag inte har orken alls till att söka till Amfora nästa år, KÄNNS SÅ TRÅKIGT! Men samtidigt måste jag tänka på mitt eget bästa, kommer ha sammanlagt 3 föreställningar nästa år med skolan. Skulle bli 4 med amfora + så skulle föreställningarna bli runt samma tid. Hur skulle det bli med rep veckorna osv? Ja det skulle bli för mycket. För ni som inte vet vad Amfora är, så är det nått man söker till frivilligt till och då jobbar man med en musikal. Antingen kommer man in som skådespelare, eller sång-dans. Världens underbaraste människor och det är helt underbart att få delta i de! Man går en audition för att se om man kommer in, sen sätts man in i antingen lågstadie grupp, mellanstadie grupp, eller högstadie grupp. Musikalerna riktas alltså till de årskurserna. Väldigt tugnt att tacka nej till Amfora i år. För jag utvecklades verkligen som både person och skådespelare. Men jag hoppas verkligen att det finns möjlighet till att söka sen, för gud vad jag inte vill att förra gången ska vara sista gången! Saknar alla från " Idol - Allt eller inget " också. Underbara tider det där!


Jag mår bra!

Mått så himla bra idag, ingen aning varför. Allt känns bara så bra, vi närmar oss lovet, imorgon är det dags för att se klädshowen, i helgen kanske man drar iväg till stockholm och kollar livekarussellen. Har bara saker att se fram emot just nu. Känns skönt, för de var ett tag sen man kände så! Hoppas ni har det bra iallafall, puss!


Shopping.

Shoppat med underbara mamma och syster, köpte min efterlängtade långklänning, shorts och lite smått till de. Behöver verkligen massa nytt till sommaren! Haft en bra dag iallafall, trött bara. Puss!

underbara grejer!


Some days, I break.

Gud vad underbart väder, bränd på axlarna och fräknarna kommer fram. DÅ ÄR DET SOMMAR! Idag var vi och hjälpte till för dansyran, vi som har gjort marknadsföringen ju! As duktiga vi är. Det var kul faktiskt, bara as stressigt när man skulle riva biljetterna haha. Men helt okej dag om man bortser från lite annat, men orkar inte slösa tid och energi på det.

Duktiga flickor!


Plugg

Här är man duktig, dock förstår jag verkligen ingeting..

RSS 2.0