Utgång

Utgång med bra människor ikväll! Blir party på pluto, sen vet jag inte vad som hänner. Får se om det blir efterfest. Men hoppas ni får en bra kväll, puss!
 

Förvirrad

Jag vill söka till Kulturama, en universitet där man gå skådespelar utbildning i stockholm. Kostar typ 50.000 på ett år dock, haha. Sen finns de en skola i Syndey jag också vill söka till. Vill så jävla gärna satsa. Men vill också så mycket annat. Blev jätte förvirrad nu. Fast dagen har varit bra, pratat med britter och amerikaner. Åh vill bo i England igen, kände mig så hemma. 
 
Har alltså varit på Saco-mässan idag om ni undrar, ni kanske blir lite förvirrade av mina inlägg, haha. Det finns verkligen så mycket att göra efter gymnasiet, helt galet! Nu gäller det att få bra betyg, för har man inte de så är det typ kört på dem flesta ställerna känns de som. Men nu måste jag fortsätta plugga, samhäll imorgon ni vet. Blir väl att sitta uppe till typ 3, puss!

Everything happens for a reason


Följ mig på tumblr

Tumblr är min lilla insperations sida, men inte uppdaterat på evigheter så tänkte börja igen. Så följ mig där också!
 
http://something--personal.tumblr.com

Godmorgon

Vakna lite sent idag, men vad gör man. Idag blir det som sagt plugg och så kanske Lina skulle komma över! Måste dock plugga samhäll eftersom man har prov på fredag. Underbart.
 
Men breaking dawn var bra, störde mig lite på att bebisen i början var data animerad. Fast hur annars skulle dom göra. Gillar fighten och vändningen i filmen, men slutet blev lite mycket enligt mig. Den är värd att se iallafall, och Jacob och Edward är mums i filmen! Så jävla snygga killar de där! Men nej nu blir det att sätta sig framför samhälls boken, puss!
 
 

Breaking dawn part 2

Den va bra (kan säga mer imorgon vad jag tyckte), och hade det allmänt mysigt med vännerna. Så ännu en bra kväll helt enkelt! Blev dock sent idag med. Så nu måste jag faktiskt sova för imorgon ska man upp för att plugga. Ser inte fram emot de alltså. Godnatt!
 

Goodbye, my love.

Idag vaknade jag upp med känslan inom mig att nånting har förändrats, är lite rädd faktiskt. Rädd att lämna tryggheten bakom, rädd att gå vidare. Men jag vet att jag kan. Jag har skrattat, gråtit, skrikit. Kämpat om och om igen, men förlorat gång på gång. Jag misslyckades. Nånstans där på vägen så försvann alla känslor och mig själv. Jag vet inte riktigt vad jag känner just nu, ledsen, arg, glad och lättad? Allt på samma gång. Det här skulle varit över för länge sen, jag kämpade för länge. Försökte få allting rätt, men jag visste innerst inne vad jag ville och vad som var rätt. Trodde jag aldrig riktigt skulle inse de, men visst gjorde jag de. För här står jag idag, och jag har just lämnat allting för att gå vidare. Det är inte lätt, det är svårt att lämna nånting som funnits där så länge. Men jag har lämnat de nu, och det här kommer alltid finnas kvar som ett minne. 

Lyckad kväll

Haft en väldigt bra kväll på krogen. Förväntade mig faktiskt inte de men vi träffade två skit trevliga killar och vi snackade med dom resten av kvällen, sen hamnade vi på donken och hjälpte polisen lite på vägen. Haha ja de var faktiskt en händelserik kväll. Tog några shottar, dansade och hade det trevligt med bra människor. Nu sitter jag i min sköna säng och tänkte stänga igen datorn och sova. Var bara lite snäll som uppdaterade er om mitt jätte intressanta liv. Puss och godnatt!
 
En bild från kvällen.

JAG VILL.

Eftersom jag har jätte långt hår så skulle de här funka as bra på mig, men för att det ska bli bra så måste man göra de hos frissan och de går väl på, hm 1000 kanske? mer till och med. Är de verkligen värt?


FREDAG

Haft en ganska bra fredag faktiskt. Nationella gick dock sådär. Men efter nationella drog vi ner till thai fast food och åt, pratade och hade det allmänt mysigt. Sen gick vi på stan ett tag och sedan åkte jag hem, ska ut ikväll med Elin. Partyyyyy. Nej men nått sånt iallafall, hon kommer hit vid 9 och då ska vi fixa oss. Hoppas på en bra kväll iallafall!
 
Ni är bra ni.

Myskväll

Kollat community och hela sverige bakar med syster min. Hon är bra snäll som kom hem för min skull idag för att umgås. Hon bor ju liksom i Örebro nu så man träffas inte ofta. Men vi har iallafall tagit det lugnt, tjockat popcorn och pratat om allt. Perfekt kväll alltså. Men nu blir det att förberede sig något inför nationella imorgon, puss på er!

Rainy sundays are made for reading

Stämmer ganska bra. Har ju svenska nationella imorgon och jag har inte pluggat på hela helgen, känns ganska värdelöst. Men ska städa rummet, tända ljus och göra te. Blir lite mysigare att plugga då.
 
Har faktiskt varit hemma hela helgen vilket inte händer ofta. Jag är antingen ute på krogen eller med vännerna. Ska alltid göra nånting, tycker inte om att sitta hemma för länge. Blir uttråkad väldigt lätt, haha! Men en mys helg var väl behövligt efter denna vecka. Varit lite depp här på bloggen som ni märkt, men det är bättre nu. Har ju liksom världens bästa vänner. Men nu måste jag städa rummet, puss på er!
 
 

I will be just fine

Orkar inte blogga, orkar knappt tänka. En jobbig helg, med dåliga nyheter och ren otur. Den här dagen var inte så jätte kul heller. Är alltså allmänt trött, nere, ledsen, arg och ja alla känslor samlade tror jag! Men jag lever, dock tänker jag sluta detta blogg inlägg nu, orkar inte skriva. Återkommer imorgon om humöret är bättre. Puss!
 

Utgång

Var ut igår med mina fina vänner och firade Elin! Hade en as bra kväll! Tänkte vara sådär cool och lägga upp bilder på min outfit. Puss!
 
 
 
 

Fairytales end when they do for a reason.

Haft en mys dag med mamma! Vi har bakat rulltårta och kollat hela sverige bakar. Tog en paus från allt pluggande, kändes väl behövligt för kroppen. Men imorgon är det upp igen för en lång skoldag, sen är det lite helg iallafall. Men inte så mycket för mig eftersom jag har svenska nationella på måndag, och då måste jag förbereda ett tal och skriva ett PM. Det känns jätte bra, verkligen. Men är faktiskt riktigt stolt över mig själv just nu som kämpar. Skolan gör en gråtfärdig ibland, man vill bara slänga in allt i en vägg och ge upp. Men det är bara att kämpa, för ger man upp då kommer man att ångra det när man står där i framtiden utan utbildning.
 
Mina babes, lyser upp min vardag + chuck bass också såklart, han får man inte glömma!

I find happiness in the simplest of things

Hej på er! Idag hade jag en väldigt kort skoldag, som alltid på onsdagar. Vi hade ju iallafall projekt möte och de är så jäkla kul! Längtar tills vi spelar upp men ändå inte för då är det liksom över. Jaja skulle bara meddela er om att jag är världens pluggis, satt uppe till 2 inatt och pluggade och blir väl samma sak idag också! Måste skriva klart roll analysen, och den är jätte jobbig eftersom jag har fler än bara en roll.
 
Längtar så till helgen, då man kan ta en paus från pluggandet, eller ja ett tag. Fredagen blir det utgång med bra folk och lördag blir det mys kväll hos käraste moster! Låter som en bra helg faktiskt, men slut på allt snack, ska fortsätta med plugget så hörs vi senare!
 

Väntar samtal

Väntar på samtal från vl, eller ja där man kan fixa reklam på baksidan av bussarna. Har scenografi och då jobbar vi med marknadsföringen för musikalen nästa år. As kul faktiskt! Bara att jag jämt ska skämma ut mig. Han frågade om min mail, och jag har nog den fulaste mailen någonsin "julle_....." Julle? Dags att byta mail haha. Aja hoppas han ringer tillbaks snart!
 

Plugg

Sitter i skolan och pluggar, försöker bli klar med min pyskologi uppgift men den så jävla svår. Sen måste jag bli klar med rollanalysen och svenska pmet, har ju nationella prov nästa vecka. Kul liv jag har just nu. Så om ni undrar varför min uppdatering kommer vara sämst den här veckan så är det därför. Måste verkligen ta tag i skol arbetet nu, har slappat hela lovet. Vill dock ha lov igen, är så galet skoltrött just nu. Är också pepp på julen, mysiga kvällar med tända ljus och pepparkakor. Julen är faktiskt väldigt mysig, så den ser jag fram emot! Puss på er!
 
Vilka snyggisar, jag saknar redan min älskade pojkvän.

Fredag

Åkte till Skinnskatteberg igår ändå, fick skjuts in av Nathalie in så sparade en hundring! Tack du! Ikväll blir det att kika lite sträckfilmer och sånt där, måste ju ha lite haloween stämning! Hoppas allt är bra med er iallafall, puss!
 
 

Utgång

Blev krogen igår med tjejerna, riktigt lyckad kväll en fast man var tvungen att dra hem vid 12. Nattbussarna går ju  inte lika länge i veckorna. Men annars var kvällen bra! Idag skulle jag hem till Adam men får väl se hur de blir.. får ju skjuts in idag så de hade ju varit perfekt! Men ska kila iväg in i duschen nu, vi hörs senare!
 
 
 
Bilder från igår!

RSS 2.0