Bio

Varit på bio idag med pappa och syster. Bjöd pappa på bio som en sen födelsdag present! Såg iallafall Cloud Atlas, väldigt bra film så den kan jag rekomdera! Idag är det ju 100 dagar kvar till studenten, alla festar skallarna av sig medans jag sitter hemma. Buhu, vill gråta lite. Men hann aldrig få biljett så taggar till morgon dagen istället, sen till studentkryssningen som närmar sig nu!!! Men ska kila iväg och städa rummet, puss på er!
 
 
 

Dagens outfit

 
 Tröja: Gina
Jeans: Gina
Docs köpta på affären vid dinsko i västerås, minns dock inte vad den heter.

The impossible

The impossible ger en närgången inblick på en familjs skräckfylla kamp mot tsunamin. Det är en riktigt familjs berättelse om hur dom överlevde och och fann varandra i kaoset. Det är en hemsk och sorglig film, helt omöjligt att hålla tillbaka tårarna. Tror jag grät hela filmen igenom, och nästan i timmar efter. För det var inte bara en familj som drabbades av de här, utan så många människor gick miste om sina liv. Men de finns många fina stunder i filmen, när familjer hittar tillbaks till varandra. Deras lycka, åh det är så otroligt fint. Men iallafall, jag rekomenderar den starkt till er, så snälla ge den en chans för de är den värd!
 

Onsdag

Drog mig hem till Amanda igår för lite myspys. Vi tog oss en lång promenad från bussen hem till Amanda, 4 kilometer ungefär? Vi satt iallafall uppe till 4 inatt, snackade, kollade film och åt ostbågar! Imorse var det bara att kämpa sig upp vid 11 haha! Helt döda var vi båda två, men tillslut kom vi upp och då var det låång promenad till bussen som gällde. Har aldrig varit så död som då, eftersom vi hade det stressigt till bussen så fick vi gå fort som fan!
 
När vi tillslut kom fram till stora vägen ser vi en buss, båda antar att det är bussen till västerås så vi vinkar till chaffören och han stannar som tur va, han va dock lite bitter på oss men men. Så vi sätter oss äntligen i bussen, svettiga och döda. MEN så vänder bussen in till en skogsväg, så vi tänker "okej vart är vi på väg?" Efter ett tag så inser vi att vi sitter på sala bussen, den åker ju en bit mot västerås först för att sen svänga in till skogen för att plocka upp massa folk där. Så ja där satt vi på fel buss, kändes sådär. Kom fram till Sala och då var det bara att ta tåg, och äntligen var vi framme i Västerås! Då vart de shopping (som ni ser i tidigare inlägg) och spicy. Behövdes efter den där jävla resan. Men bra natt och dag ändå med bästaste tjejen. Ska nu äntligen umgås lite med saknade syster, puss!
 
Min mumsiga mat. Meny 20 på spicy, as go!

Shopping

 
Skjorta: Gina tricot 200:-
Väska: Accent 200:-
Skulle kosta 300, men 100 kr rebatt på vissa väskor i affären så kika förbi där om ni är i punkt!

PW

Fixat massa ny musik till mobilen så nu blir det att ta en pw för att bränna bort allt skit man tryckte i sig igår! 
 

Pluggar

Krigar nu med min religions uppgift, snart klar! Tog en liten paus bara, så tänkte uppdatera er. Ikväll blir det mys med mina två bästa. Ska bli skönt att bara vara lite, och de är så himla skönt med lov! Underbart. Hoppas allt är bra med er, puss!
 

You're at war with love

Sov väldigt länge idag, lite väl länge tror jag. Men min kropp behövde det! Har ätit frukost och sen inte gjort så mycket mer, ligger i sängen framför datorn och bara chillar lite. Ganska så skönt, att känna att man inte behöver göra nånting idag. Men ska alldeles städa rummet ändå, för hatar när det är stökigt! Sen blir det att fixa naglarna, och bestämma kläder inför kvällen. Blir nämligen utgång med Amanda och kanske Bias och company! 
 
Måste bara tipsa om en jätte bra låt, jag är helt förälskad. Lyricsen passar så ba in på mitt liv, direkt taget från mitt liv på nått sätt. Sen så är den episk också. Så ja lyssna! --> Lupe Fiasco – Battle Scars (Har ni inte spotify så kan ni hitta den på youtube).
 

Easy A

Fick bli lite dipp och grönsaker istället för chips! Jag som är världens chips människa verkligen, helt jävla beroende! Men nej, tänker inte förstöra mitt nyttiga liv. Har faktiskt gått ner vilket är jätte kul, så jäkla stolt över mig själv! Men nu blir det att slänga på Easy A, (REKOMDERAR FILMEM STARKT) ha det så bra!
 

Mys fredag

Eftersom jag varit sjuk och hängig hela veckan fick det bli en mys kväll hemma. Ska göra i ordning nått mumsigt att äta framför nån film. Sen blir det att sova, så himla underbart att få sova ut imorgon! 
 
 

Dagens skolmat

Kändes jätte kul att se den här bilden på carlforsskas mat precis innan man skulle äta lunch. Det värsta är att dom inte ens tvättar salladen? Vad är det för skolmat vi har egentligen? Hade dom tvättat brocolin innan lär dom ju ha sett detta! Usch fy vill bara spy! Jag som älskar brocoli, äter ju det istället för potatis till maten. Jaja, inge mer skolmat för mig säger jag bara. Så jäkla ärrad just nu!
 
 

Hell is empty. All the devils are here.

Ber om ursäkt för sämst uppdatering, men igår försvann internet hemma hos oss! Så jag fick ligga hemma sjuk utan internet.. inte de roligaste om man säger så! Som jag kanske skrivit tidigare på bloggen så har jag kännt mig så otroligt svag i kroppen på den sista tiden, och de järnbrist i kroppen! Så har nu börjat med tabletter som ska hjälpa mig med det, så nu kanske jag äntligen orkar med dagarna och inte somnar så fort jag kommer hem! Hoppas verkligen det hjälper! Jag uppdaterar er mer ikväll om vi fått tillbaks internet, puss!
 
Dagens

Måndag

Har inte så mycket att berätta om min dag. Eller jo jag såg senaste The walking dead avsnittet nyss, GRYMT. Om ni inte kollar denna serie så lär ni ju börja göra de, helt underbar serie. 
 

Justin Bieber - Nothing Like Us


One Republic - If I Lose Myself

OneRepublic – If I Lose Myself
 

If I lose myself tonight, It’ll be by your side.

Förlåt för min dåliga uppdatering, men haft fullt upp! I fredags åkte jag och Amanda hem till Lina, hon fyllde ju 19 år så de blev mys framför tven med godis, popcorn, grönsaker och dipp. Mums! Linas syster hade fixat det jätte mys. Sen vart det monopol till 4 på natten, nördarna alltså. Men det var mysigt! Igår vart det såklart krogen, har jag nånsin bara varit hemma och chillat en hel helg? Men det sög igår, sämsta utgången nånsin. Så drog mig hem vid 3 tiden, sen ringde victor mig och snackade med honom till halv 5. Alltid lika kul att snacka med honom!
 
Idag var det ju rep som gällde, så bara att kämpa sig upp vid 8 tiden. Så sjukt jobbigt, men vad gör man. Innan jag går så måste jag också tillägga att det är en speciellt dag idag! Det är nämligen min kära fars födelsdag. Jag har världens bästa pappa! Han ställer alltid upp för mig, och han får mig alltid på bra humör. Massor med kärlek till honom! 
 

Studentmössan

 
 
 
 

Alla hjärtans dag

Då var alla hjärtans dag över för i år, och som sagt så spenderades den hemma framför oth hela dagen. Synd att jag inte fick träffa Joe, men det får bli en sen alla hjärtans dag i år helt enkelt. Hoppas ni haft det bra, att ni ätit massor med choklad och myst med vännerna, familjen eller pojkvännen. Eller ja man kan ju lika gärna vara själv om man känner så, lite ensam tid behövs då och då! Men nu blir det att sova, ska försöka dra mig till skolan imorgon. Så ni får ha det så bra, puss!
 
 
Pappa kom hem med min favorit choklad idag, kärlek! ♥

Lyckat

Jag som hade en "dejt" idag med Joe. Vi hade planerat att gå ut och käka. Men ja då är lilla jag sjuk, är dock på bättrings vägen, men fortfarande svag i kroppen. Så vi får ta en sen alla hjärtans dag middag helt enkelt. Typiskt mig, sånt här händer alltid mig! Men båda jag och Joe tyckte de va bättre att ta det senare när man mår bättre! Idag blir det att ligga i sängen, dricka te och äta choklad. För min fina pappa kom nyss hem med choklad till mig, bästa! Ska väl nörda oth hela dagen också, va mer kan jag göra? Måste bli frisk till imorgon eftersom min fina vän fyller då, så blir väl antagligen krogen! Jaja, ska kila vidare. Hoppas ni får en bra dag, puss på er!

Bästa ni

- These girls are my best friends. Break their heart, I'll break your face. 

Kunde inte sagt det bättre själv!


Sjuk

Har gått och blivit sjuk, jätte bra när man har tid och så. Har sprängande huvudverk, ont i hela kroppen och det rinner i näsan konstant. Har legat i sängen hela dagen. Försöker mitt bästa med att bli frisk till morgon dagen! Ska ju nämligen på alla hjärtans dag middag! Känns ju sådär att bli sjuk när man blivit bjuden på "dejt" haha. Men nu ska jag dricka te, äta jordgubbar och kolla oth, det bästa som finns när man är sjuk!
 

Förlåt

Inte varit så bra med bloggen i veckan, så ni får ursäkta mig. Men har fullt upp, så återkommer när orken kommer tillbaks. Puss på er!
 
Jag finns på instagram förresten!
@jjuliaspencer

Lördag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alla bilder är tagna från Amandas blogg, -> http://amandakivela.devote.se
Ser lite skabb ut på bilderna haha, men inte direkt nykter! 
 

I'm not perfect, are you?

Nu tänker jag skriva ett deppinlägg, eller nej snarare bara vad jag tänker. Jag har blivit så trött på att umgås med personer som bara drar energi. Jag är aldrig bra nog eller duktigt nog. Enda sen jag var liten så har mitt självförtroende varit nere på botten. Det är så det är, ibland så har jag svårt att "bjuda på mig själv". Jag kan tycka det är skit jobbigt ibland, men jag försöker oftast bara skita i allting och köra. Men spydiga kommenterar och att höra någon skratta en i ansiktet är inte kul. Det drar på så mycket energi. Men jag orkar inte ens säga emot längre. Jag orkar inte med människor som inte kan acceptera andra för den dom är. För nej jag är inte perfekt, och de är väl inte nån i den här världen. Jag försöker mitt bästa att passa in, men ibland ger jag bara upp. Vill bara kunna vara mig själv.
 
Men en person som jag verkligen kan umgås med, som accepterar mig för den jag är, är den här tjejen. Hon är så himla bra, och jag är så glad att ha henne i mitt liv igen. Vi har aldrig varit så tajta som vi är nu, och jag hoppas verkligen det håller så. Finaste vännen, du är så bra!
 

PARTY

Ikväll kör vi utgång.
 
 
 

Mys fredag

Ja rubriken stämmer, Julia Spencer ska vara hemma en fredag kväll. Ska ha mys kväll här hos mig med Elin och Johanna. Dom kommer hit halv 9 ungefär, och då drar vi till ica för att handla massa gott! Har ju egentligen inte helg eftersom jag ska vara i skolan imorgon och söndag. Jag vill inte, haha. Men vi måste repa till vårat sceniska projekt, ni kanske har sett affishcen "En snö vit saga" på stan? Den kommer snart finnas på bussarna också. Så håll utkik! Jag är inte med så mycket i föreställning, mitt jobb är mer att marknadsföra föreställningen. Typ som att fixa affisher på stan och bussar. Men det är as kul och läroriktigt faktiskt!
 
Vilken jävla babe jag är då haha

Stay strong

Tog som sagt en fika på stan med mina fina vänner. Det behövdes verkligen, att bara vara och prata om allt. Så himla fina vänner det där! Men nu blir det tyvärr en massa plugg, usch jag vill inte. Vill bara slänga på några avsnitt av oth och glömma allt ett tag. Men nej, så funkar det inte!
Köpte mig en varm choklad idag faktiskt, var så gaalet gott. MUMS!

Dream it, wish it, do it.

Eftersom min engelska kurs är avslutad så har jag håltimme vid den här tiden varje torsdag. Lite segt, men ändå skönt! Har två lektioner kvar, sen blir det fika på stan med mina babes. Vi ska planera lite inför lovet, kanske blir att bo i Stockholm några dagar. Då tänkte vi köra utgång i stockholm också, PEPP! Men vi får se hur det blir, men jag hoppas verkligen det blir av!
 
 
Chillar lite med mina fina vän Elin!

When nothing is sure, everything is possible.

Varit ledig idag, jätte skönt verkligen. Som jag sa i tidigare inlägg så har jag pluggat hela dagen. Eller ja, jag har försökt att plugga. Håller på med ett fördjupnings arbete i samhäll som ska in på fredag, och jag har inte ens gjort klart halva. Duktigt! Men jag har massa andra uppgifter att göra så man hinner liksom inte. Sen så är det så typiskt mig att alltid göra allt sista minuten. Jaja slutsnack, ska dricka te och kolla lite oth! 
 
Ignorera min hemska och ofixade naglar, ska väl ringa upp Lina snart som är jätte duktig med naglar och grejs!

Ask.fm

Finns ju fortfarande på ask.fm om ni skulle ha några frågor!
http://ask.fm/jjuliaSpencer
 

Inte långt kvar nu!

Fick ett mail förra veckan om att studentmössorna är påväg! Så dom lär ju komma när som helst, gud va pepp jag är. Inte alls långt kvar till studenten nu!! Idag är det plugg som står på listan, och sedan kolla lite skolor och kurser som jag vill söka till sen! Så kommer ha fullt upp, men ska koka lite te nu och fortsätta pluggandet, puss!
 
 
 
 

Dagens

 

Godnatt världen

Försökte plugga idag när jag kom hem, gick inte så jätte bra. Men fick klart 4 loggböcker iallafall, alltid nått! Måste bara säga att det var party på skolan idag. Min klasskompis Malin hade som projekt arbete att vara dj. Det var som krogen på skoltid haha! Men det var as bra verkligen, gud va duktig hon va! Men nu ska jag sova om jag ska komma upp imorgon, puss på er!
 

Måndag

Drog till skolan trots min halsont och huvudverk. Men jag mådde faktiskt mycket bättre när jag kom till skolan. Blir inge bättre av att ligga hemma och sega en hel dag. Jag har faktiskt hunnit med lite shopping idag också, eller ja shopping och shopping. Köpte mig ett läppstift, jätte rosa men jätte snyggt. Lägger upp bild senare eller imorgon! 
 
Dagens facelook om man kan säga så. Slängde upp håret i toffs och satte på mig en mys tröja idag. Orkade inte riktigt anstränga mig i imorse!

Vi drar dit palmerna bor

GRYM KVÄLL IGÅR. Ville bara säga det först. Fick umgås med mina fina vän Amanda. Har alltid så kul med henne! Vi började kvällen på subway! Det ända jag och Amanda lägger pengar på är mat och sprit typ haha. Jaja, men det var as gott. Sen drog vi oss alcohol innan vi drog till poco. Poco är inte precis mitt favorit ställe, så var lite opepp först! Men det var faktiskt kul, träffade Joe också som jag inte träffat på några veckor nu! Hade iallafall en jätte bra kväll med mycket dans, så ja en gyrm kväll helt enkelt! Somnade halv 6 imorse, gick upp 10 för att åka hem. Så fyfan vad trött jag är. Men ska dra mig till affären nu, ni får ha det så bra!

BILDER FRÅN IGÅR!

Kan ju inte påstå att det blev sådär bra bilder från igår, tog ganska många men alla är skit suddiga. Jaja, hade en bra kväll iallafall. Förfesten med killarna var nog bäst på hela kvällen, fyfan va kul vi hade. Sen när vi skulle till stan så missa vi ju självklart bussen, så vi började lifta! Men ingen ville skjutsa 6 packade tjejer tror jag.. På pluto var det inte alls lika kul, så de va ju synd. Men hade det kul ändå. Men nu måste jag ta tag i mitt liv och göra nånting av den här dagen, puss!
 
 

iI'm fucking crazy, but i'm free.

Tänkte passa på med ett inlägg medans jag väntar på bussen. Har ju som sagt varit ledig idag, hur skönt som helst! Drog på lite oth när jag vakna, åt frukost sen sökte jag lite jobb. Så haft en jätte skön dag verkligen. Ska ta en buss som går 19.36 härifrån. Så ska väl alldeles strax klä på mig, eller tar ju bara 10 sekunder för mig att gå till buss hållsplatsen, precis utanför porten vettni! Men som jag sa i förra inlägget, ha en bra kväll. Så hörs vi imorgon!
 
Så här ser man ut för kvällen!

Let's forget everything and get drunk

Kör på utgång ikväll med mina fina tjejer. Men först drar vi på förfest hos några killkompisar. ÄR SÅ JÄVLA PEPP PÅ PARTY. Okej överpepp, men det är fredag så det är okej. Ha en bra fredag kära bloggläsare, för det ska jag ha, puss!
 

Mys torsdag

Har träffat mina fina vän Amanda idag. Vi drog en spicy och sen kikade vi i lite affärer. Drog också hem till Lina och Anna idag för att umgås med dom. Väl behövligt, att bara vara liksom! Nu ligger jag och myser i min säng med lite musik i hörlurarna, lite blink-182 så här på kvällen sitter aldrig fel. Men ska slänga på nån film, eller sova. Somnade nästan på bussen hem. Så ja det kanske är bäst att sova ändå. Är iallafall ledig imorgon, HELT UNDERBART! Sovmorgon here I come.
 
Puss och godnatt!

RSS 2.0