Musik

Känner att min blogg blir allt tråkigare och tråkigare, därför bjuder jag på lite bra musik istället för att skriva om mina tråkiga skoldagar. Puss!


Tusen gånger starkare

Min blogg suger, jag vet! Men jag jobbar på det! Skolan går helt okej för tillfället, lite små saker som jag måste bli klar med. Men har verkligen inte lika mycket som jag haft tidigare, början av detta år var kaos. Hade så mycket att jag nästan var påväg att ge upp. Men jag har lärt mig att det är bara att ta tag i allt! Hjälper verkligen inte av att flytta upp all skolarbete för att man inte orkar. För då kommer man till en period då det blir mycket, för mycket. Innan jag går måste jag bara tipsa er och en skit bra film "tusen gånger starkare" galet så bra den är.


Chillar

Såg nyss på en jätte söt film "waiting for forever", tycker ni borde se den! Har inte gjort så mycket annat idag, eller jag och Adam var duktiga och tog en promenad till byn fram och tillbaks! Dock handlade vi godis vilket inte var lika bra av oss men det är helg! Sen älskar jag att gå promenad med sin älskling, typ gå och snacka om allt möjligt! Japp mysmys men ni får ha det så bra, godnatt!


Detta chillar jag till just nu, mums

 


Bjuder på två bilder från nyår!

 

 

 

 


Paus

Måste tyvärr ta en paus i bloggen, min dator är helt trasig. Troligen hårddisken som gått sönder, så den måste lagas. Kommer alltså inte ha en egen dator på nån månad. Kommer uppdatera om jag lyckas låna nån i familjens dator, ska tvinga min lillebror att få sitta på hans mac.. hehe. Nej men sitter ju väldigt sällan på deras och inte ofta man uppdaterar bloggen i skolan, det har man inte tid med. Men skolan kanske skulle fixa en lånedator till mig, efersom jag måste göra skoluppgifter fortfarande. Får se hur det blir, men nu vet ni! Min uppdatering kommer inte vara bra alls.. hoppas ni haft det bra iallafall!

Plugg..

Massor med plugg redan och bara första skoldagen har gått.. men lite mitt fel också. Gjorde aldrig klart svenska uppgiften i tid, men krigar nu. Blir säkert att vara uppe en hel natt.. sen måste jag plugga eftersom jag har prov på torsdag. Dör lite inombords, att ha prov första veckan i skolan borde inte vara tillåtet. Men aja, bara att göra sitt bästa. Men nu ska jag bara snacka med älsklingen ett tag sen tillbaks till allt pluggande! Färsta skoldagen gick iallafall helt okej, skönt att umgås med vännerna! Skrattade väldigt mycket, bästa idag "jeller vi". Ingen fattar men inte meningen heller, skit kul var det och skönt att skratta haha. Tror vi saknat varandra.


Mitt hjärta ♥

 


BMTH

Ni måste se hela, så sjukt fina människor det där och världens bästa band.

Gott nytt år!


RSS 2.0