Lite fler bilder från Midsommar!

 
 
 
 
 
 
 Dom fyra första är tagna från Malin!

Bilder från midsommar!

 
 
 
 
 

 
 
Har fler bilder men NYA BLOGG:SE suger! Iallafall när man ska ladda upp bilder. Får se om dom andra kommer upp senare, puss.

Slitet

Kom hem runt kl 6 på morgonen idag, och jävlar vilken kväll det har varit! Väldigt tröttsamt mot slutet dock. Började kvällen hos Lina där det blev grill med vännerna, sen drog vi vidare till Malin och sen efterfest hos nån random snubbe. As snäll kille som skulle åka taxi hem, och så fick jag åka med utan att betala. Skönt att komma hem och sova sen kan jag säga er. Nu blire det att åka ner på stan och umgås med världens bästa tjej.

Bild från igårr på mig och Emma, fler kommer senare ikväll!

GLAD MIDSOMMAR KÄRA LÄSARE!


ENGLAND!

ENGLAND VANN! Stolt över mitt land!

Bild från kvällen!

Tidig födelsedags present

Glömde säga att jag blev bjuden på mat och bio av Lina och henns syskon. Hur söta som helst, helt underbara människor det där! Vi åt på en indisk resturang, snacka om go mat. Sen såg vi filmen "Snow white and the huntsman". Hur bra som helst! Tänkte bjuda lite bilder från kvällen!



Some people are so poor, all they have is money.

Hemma efter en hel grym helg med Lina. I fredags åt vi god mat med hennes syster och hade mys, sen drog vi ut på fest som jag berättade igår, det sög ganska så mycket. Så vi blev hämtade och åkte till donken, kärlek! Igår drog vi även ut på fest hos en kille! As skön kväll iallafall!


RSS 2.0