Underbar vecka!

Haft två helt underbara dagar på åland, och en jätte skön helg i stockholm med trevligt umgänge, go mat och shopping. Det har även varit soligt och varmt, så jag hade ju tur med vädret! Skrev i förra inlägget att jag fundera på att sluta blogga, men ska nog fortsätta ändå. Kanske byta från blogg.se till nått annat bara? Har ni några förslag? Blogg.se krånglar fortfarande och fick liksom bara upp två bilder av 10 bilder som jag ville lägga upp. Jätte tråkigt, så får se om man byter till nått annat! Puss så länge!
 
 
 Två bilder från åland!

Födelsedags firande

Idag firades jag av familjen med tårta och massa med bakelser. Om ni undrar vad jag fått nu på min födelsedag, så är det endast pengar som jag önskade mig. Så nu är jag lite rikare än vanligt, känns bra! Firades även av mina vänner idag där det blev käk på gränden och mys hos Nathalie, fick nog den mest kärleks fulla presenten av Amanda. Ni är bra tjejer, tack för kvällen! (Lite halv suddig och dålig bild, men använder min gamla mobil för tillfället eftersom den andra är trasig)

12 Juli

 När jag vakna idag hade mamma dukat fram en riktigt god frukost med gott bröd, god pålägg, juice och såklart lite onyttigheter! Den bästa starten på min födelsedag. Ska dock inte firas med tårta och allt sånt idag, de blir på lördag istället! Idag blir det bara mys med familjen och ikväll ska man se nya spiderman filmen på bio! Skulle dock velat haft lite finare väder så här på min födelsedag. Det var faktiskt den varmaste dagen på året när jag föddes berättade mamma! Tycker de kan vara de nu också!
 
Har också fixat lite med bloggen som ni kanske ser? Eller jag, Linda som har fixat en ny header samt lite i designen och det vart jätte snygg så tack Linda! Ni kan kolla in på hennes blogg här http://lindawessman.blogg.se/index.html

18 år!!!

IDAG ÄR DET MIN DAG!

Kryssning!

Kryssning bokad med syster, mamma och moster. Kommer bli jätte skönt att komma bort, visst inte så länge men bättre än ingeting! Den 25e drar vi iallafall!

Power meet!


 
 
 
 
 

PM

Idag blir det pm med vännerna, festa och bara leva. Kommer nog blir en as bra kväll, eller det hoppas jag på! Men nu blir det mys framför gossip girl!
ikväll kör vi.

Klar för dagen!

Är snart klar för dagen som hundvakt, linas stackars syster ligger hemma och är sjuk så tänkte att jag går ut med han så mycket som möjligt innan jag dram hemåt! Tycker bara de är skönt att gå ut och gå, underbart väder! Äntligen kommer Västerås med lite annat än bara regn och moln! Ikväll blir det nog att bara ta det lugnt, mysa min kära bror! Sen i veckan är det ju pm också, och nu ska jag INTE bli sjuk! Kommer nog bli as bra, behöver lite festande. Ett bra tag sen nu!

RSS 2.0