Födelsedags firande


Tycker om min bror väldigt mycket. puss på han!

Blogg torka

..som man brukar kalla det. Inte orkat med mycket på sista tiden. Lider av sömnbrist. Trött hela tiden men kan ändå inte sova. Jätte mysigt verkligen. Men tänker inte klaga för nästa vecka är det lov. Gud va underbart! Att bara få sova hur mycket man vill, om man kan. Kunna ligga hemma hela dagar, festa hela nätter hehe. Nej men ska bli skönt att kunna tänka på annat än skolan ett tag.


Ful blogg

Fulaste bloggen, försökte va duktig och göra den fin. Men lyckades inte, så ska väl försöka på nytt!

När saker bara försvinner

Värsta känslan som finns är när man står och tänker, det här är sista gången någonsin jag står här och gör det här. Usch, men det värsta är ju att det är sant. För saker varar ju inte föralltid. Ja visst finns dom i minnet. Men gud vad man kommer sakna sönder just den stunden när jag stod på scen med min vackra och hysteriska mamma roll och leila som tillslut utvecklades till nån typ av fjortis som person. Ja det har varit helt underbart att få vara en del av det här! Alla onsdagar då man hade rep, rep veckan och såklart veckan med föreställningar! Man utvecklas så som person, man vågar så jävla mycket mer. Man blir mer en människa än vad man redan är, man blir bättre. Det är galet hur mycket man faktiskt lärt sig. Helt underbara men slitsamma månader med världens underbaraste musikal grupp. Vi blev som en liten familj, vi var bäst helt enkelt. Kommer sakna sönder alla!


Lev livet.


Söndag

Föreställningen gick helt okej, men som man säger. Föreställningen efter premiären går alltid lite sådär.. men nu taggar vi till veckans skolföreställningar! Efter föreställningen idag så fikade jag med Viktor, Lovisa, Sandra och Arina på stan. Fina människor det där! Nu blir mys framför greys och lägga sig i tid, för kl 7 ska man vara på culturen imorgon, eller jag behöver vara där då för att fixa håret och allt.. men ni får ha det så bra!


Världens lyckligaste tjej.

Gud va bra det gick, nästan så att man grät efter, så bra var det! Så himla bra människor det där, och tack till mina fina vänner och familj var där! Bästa kvällen på länge, och imorgon kör vi igen!

Så vacker i min mamma rolls kavaj!


Premiär!

Idag gäller det! Längtar sönder. Har längtat efter den här dagen så länge nu! Igår somnade jag nästan direkt när jag kom hem, slängde på några avsnitt av greys och somnade till det. Nu blir det att förebereda sig inför premiären. Ska alldeles strax äta frukost, duscha sen vid 3 ska jag vara vid culturen. Kommer bli bäst! Ikväll efter premiären kanske man drar ut och festar med Emma, kanske Amanda? och så skulle väl Danne hänga på. Men får väl se om man orkar dra ut efter, för kommer nog vara ganska så död. Men ni får ha det så bra, puss!



Vila i frid!

Aja slut på allt snack om det. Idag har man rest ganska så mycket, åkte till skinnskatteberg på morgonen. Mötte upp Nathalie och köpte blommor. Sen åkte vi till hed där begravningen var. Väldigt fin begravningen, gör bara så ont inom mig. Varför du? Du har tre underbara döttrar och en stor familj, släkt och vänner som saknar dig så det gör ont. Du var en sådan glad och fantastisk människa. Minns när vi åkte till säfsen och vi lyssnade på escada, och du sjöng med och va helt crazy som dom sa i krykan! Men vi alla hoppas nu att du får vila i frid, att du slipper all smärta. En ängel på jorden, är nu en ängel i himmelen!


Nu börjar rep veckan!

Underbara människor!

Dagens rep

Idag har vi flyttat in till logen, döpt vår fina maskot till gilbet, ätit godis, fått våra myggor samt testat dom och testat våra vackra peruker! Vill inte lägga upp bilder på perukerna nu, får ju inte avslöja nått eller hur? Har iallafall kört igenom med lite saker som ska in och ut på scen och när, så man håller koll på det! Bra dag iallafall, nu i veckan kör vi rep varje dag fram till premiär!

Rensar bloggen..

Nu försvinner onödiga inlägg (igen) Men gör en liten ny start här på bloggen!

Allt går i bitar så fort jag börjar hoppas.

Gud vad jag är sämst på att blogga, helt ovärda inlägg, och tråkiga. Men jag ska bättra mig. Som jag alltid säger. Men hur ska man hinna skriva 50 inlägg om dagen, jag har ett liv också, och just nu har jag så himla mycket. Men jag ska försöka! Tänkte uppdatera lite om vår föreställning "Idol allt eller inget" fram till premiären. Nu är det 9 dagar kvar, herregud 9 dagar kvar? Minns fortfarande när vi satt där och blev utdelade roller. Men nu är det nära! På söndag flyttar vi in i boxen som vi ska ha föreställningar i, och då ska alla kläder och allt vara klart. Sen nästa vecka blir det rep varje kväll fram till premiären på lördag. Det kommer bli så bra, för alla är verkligen jätte duktiga!

Men nu blir det att fortsätta mitt tittande av greys anatomy, som vanligt. Men passar på när man har lite ledig tid. Annars har man fullt upp med plugg. Imorgon blir det festa med Emma och Amanda, skönt att komma ut lite. Fast segt att gå till 5, får nästan ångest inför imorgon. Avundsjuk på mina vänner som slutar typ 11, jaja men ni får ha det så bra, puss!


RSS 2.0