Shopping

Har inte så mycket att skriva om så tänkte istället visa bilder på vad jag fick med mig från stockholm, orkade inte ta bild på allt så fick bli på dessa klädes plagg!
 
 
 
 
 Skit kassa bilder men tog med min älskade mobil haha. Men viktigaste är ju att ni ser vad de är iallafall, puss! 

Tillbaks!

Har haft fullt upp hela helgen! Har nämligen varit på Grand hotell med Lina! 5 sjärnigt hotell om ni inte visste, helt galet va fint det var! Sen fick vi också gratis inträde till Sveriges bästa spa och det var väl behövligt kan jag säga er! Shoppat har vi också gjort, fick hem en massa nytt! Sen träffade vi Rasmus, Pontus och Rickard. Jätte kul att träffa dom, speciellt Rasmus och Rickard som man inte träffar så jätte ofta eftersom dom bor i Stockholm. Men dom hjälpte runt oss i Stockholm vilket va as snällt av dom. I fredags var jag ute på krogen också, det var haloween tema på pluto så klädde ut mig till vampyr. Lyckad kväll med bra folk! Har iallafall haft en hel grym start på lovet, idag blir det mysa hemma framför massor med filmer. Vädret verkar inte vara så jätte mysigt så lika bra att stanna inne! 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

Bilder från hela min helg, inte alla men tar 100 år att ladda upp annars! Hoppas allt är bra med er iallafall, puss!


Lyx

Jag har tusen saker i skolan just nu vilket gör att min uppdatering suger. Men snart lov iallafall, har dock sisådår 5-6 uppgifter att göra på lovet. Men jag är glad ändå! Imorgon är det krogen med vännerna, sen på lördag drar jag och Lina upp till stockholm för shopping, och bo på 5 sjärnigt hotell!!! Grand hotel om ni ville veta, vi har liksom minibar, badkar i vårt hotell rum och det är gratis spa! UNDERBART! Det här behöver vi båda, dock är vi ju bara borta en kväll men det blir perfekt. Ska bli skönt att shoppa i stockholm också där dom har bättre affärer och bättre utbud i affärerna! Så jag är jätte glad! Men nu måste jag tyvärr sätta mig framför samhälls boken, prov imorgon!! Pepp, eller inte.

Onsdag

Idag känner man sig lite tröttare än vanligt, har också sån där jätte jobbig mensverk. Men hade iallafall ett jätte bra rep idag med projekt gruppen, känns riktigt bra! Nu ligger jag hemma i sängen och har precis gråtit framför älskade greys, så himla bra. Dock måste jag ta tag i livet nu och plugga, jag vill inte.. Men vad gör man inte för bra betyg? Puss!
 
 
Osminkad och sliten.

Skolan

Haft rep hela morgonen och det gick bra faktiskt. Kan bli lite långtråkigt men sånt man måste stå ut med. Sitter iallafall och försöker plugga framför min mac, men lite svårt när det finns massa annat kul att göra på datorn. Haha problem alltså. Nej men ska skriva lite loggböcker nu, puss!

Hej igen!

Förlåt för dålig uppdatering! Men har haft fullt upp med att fira min älskling! Nu är jag hemma iallafall och sitter framför min älskade mac. ÅÅh den är så fin och braa. Lite nykär tror jag! Hoppas allt är bra med er iallafall! Idag ska jag bara ta det lugnt och mysa framför new girl, puss!
 
Haha så galet sliten, men måste ju testa nya camen!
 
 

Grattis Älskling!


Torsdag

Idag har det varit bra dag, skolan gick ganska fort. Träffade pojken idag också, blev lite shopping. Hittade en bra foundation för 75 kr på HM. Dom hade lite sale och alltid lika kul att fynda då! Har myst med mamma resten av kvällen, bakat lite, kollat halv 8 hos mig sen snart blir det hela sverige bakar. Haha as bra. Men imorgon får jag äntligen min MAC BOOK AIR!!!!!!!!!!!!!!!! Så jävla glad! Sen efter skolan åker jag hem till Adam för han fyller ju faktiskt år i helgen! Men nu ska jag fika med mamma, puss på er!
 

Trött och sjuk

Känns som jag alltid är sjuk, är också så sjukt nere pga vädret och annat. Usch jag vill bara lägga mig och sova men nej då finns alla dessa skoluppgifter att göra. Är också så himla godis sugen men finns inge sånt gott här hemma heller. Haha bra dag de här, eller inte. 

Onsdag

I skolan trots feber och förkylning. Längtar tills man är hemma och får sova!





Mys kväll

Lina kom över till mig ikväll, vi hade lite mys. Tjockade lite och spelade monopol haha! Standard för oss. Men nu har hon åkt hem iallafall och jag ska ta och slänga på new girl, jag måste egentligen plugga. Blä usch fy va jag är dålig. Imorgon ska jag ta tag i de, brukar låta så men slutar tidigt och då jävlar ska jag plugga och bli klart med allt! Har ju bara möte med projekt gruppen imorgon och då ska vi äntligen börja repa på riktigt, så jäkla taggad på de här alltså! 
 

All stories have an end.

Somnade nästan direkt när jag kom hem igår, vaknade runt 8 på kvällen i panik. Jag som skulle plugga och sånt, men det blev ju inte av. Hatar att vara så trött hela tiden. Skönt med lite ledighet idag iallafall, skulle haft en lektion på morgonen. Men när man kommer dit så dyker inte läraren upp. Älskar att man får reda på sånt i tid. Så det var bara att åka hem igen, la mig och sov nån timme sen blev det gossip girl. Vill bara säga också att Dan i gossip girl blir bara snyggare och snyggare, jag dör. 
 
Har inte så mycket mer att berätta, min vardag består av plugga, äta och sova.Men snart är höstlovet här, åh jag längtar.
 
 

Skolan




Taken 2

Nu blir det taken 2 med mor och far! 

I'm back!

Bytte till devote eftersom jag inte kunde ladda upp bilder här! Så ska testa blogg.se i några dagar och se hur det går, annars byter jag tillbaks till devote igen! Verkar funka än så länge iallafall!
 

 
 

RSS 2.0