Grym kväll!

Idag mår man som förtjänat kanske man ska säga! Men fyfan vilken kväll, skit kul! Haft ett bra start på detta lov kan man verkligen säga! Umgåtts med dom bästa, träffade ju saknade Nathalie och Rasmus igår också! Ikväll ska jag hem till Jessica där vi ska ha myskväll, blir nåt som i fredags. Tjocka en massa, kolla massa bra filmer och bara prata om livet typ. Men nu blir det nog att duscha, städa mitt rum och göra lite vettiga saker typ haha! Tog tyvärr inga bilder alls igår.. tappade bort mobilen hundra gånger under kvällen också! Så jävla duktig. Men vill iallafall tacka sally för festen, den var grym. Snodde bilden från sally, tycker ganska så synd om henne som måste städa!


Håkan Hellström

Länge sen jag lyssnade på håkan faktiskt, det är illa.

Thanks to you I’m finally thinking about me

Ikväll kör vi! Blir att dra hem till Sally, där det kommer vara en fest på 40 pers, kommer bli kaoz men kul! Har en massa saker att göra idag inför kvällen. Sen så ska jag chilla lite också så jag orkar hela natten. Igår var jag trött redan vid 12 igår hos Elin! Men vi hade det mys ändå, kollade dock inte på så många filmer. Vi snackade mest om livet. Kom hem vid två och somnade direkt. Så galet sliten efter den här veckan! Men ikväll kör vi ändå!


Fredag, 28 oktober

Rensat ganska mycket på bloggen. Fick panik, ville bara få bort alla cp inlägg! Men iallafall, nu är det lov och marknadsföringen är över. En stor lättnad i kroppen, men kommer sakna gruppen! Kommer ju såklart träffa alla i skolan men det har varit så kul att vara på turne med den här gruppen. Underbart folk! Får se om jag kan snå några bilder från Julia när dom kommer upp på fb. Så dom antagligen upp här på bloggen nu i helgen eller senare i veckan! Ikväll åker jag hem till Elin där det blir mys med mina fina vänner. Ska snart ner till rubeck där Elins mamma skulle hämta oss sen åker vi vidare till Ica för att handla massa gott!


Coldplay - Paradise

Älskade Coldplay! ♥

Mys

Har nyss kollat på underbara that 70's show, till det tjockade jag popcorn och choklad, haha. I veckan ska jag försöka hinna med att gymma, måste plugga sönder till naturkunskap provet och repa med marknadsförings gruppen. Shit.. känns som jag har tusen saker att göra. Sen Amfora i veckan också, och juste sen ska jag till UM på onsdag då det egentligen är genrep.. fett drygt. Får se hur allt löser sig, men kan säga redan nu att jag längtar till helg, eller nej jag längtar sönder till lovet! Gud vad skönt det ska bli!


En till sån där bra låt



YOU GIVE LOVE A BAD NAME

Älskar att sova hela dagen, underbart! Nu mår jag bra också så slipper må bajs i skolan. Måste ändå ner till stan imorgon och hämta ut nya p-piller, åh orka att jag har jätte mycket att göra men inge lust alls. Haha, sen är jag fattig den här månaden också. Imorgon ska jag sova hos min moster efter amfora för pallar inte åka buss hem och eftersom hon bor på stan blir det mycket enklare! Aja ovärt inlägg, men bjuder på en sån där väldigt bra låt ♥


Grym helg!

Oj vad dålig jag känner mig, men inte hunnit blogga alls på hela helgen! Haft en grym helg, i fredags var det fest hos Michelle. Vart en sjukt lyckad kväll. Igår åkte jag Nathalie, Rasmus och Lina till ikea och åt, som vanligt eller? Älskar ikeas mat. Sen var vi hos Lina hela kvällen, tjockade massa gott och kollade film. Sen så lagade vi värsta biffiga maten på kvällen haha! Varit en ganska lugn och skön helg iallafall, och idag har jag chillat framför datorn och kollat massa filmer!

 

 


RSS 2.0