Kärlek

Äkta kärlek. Sån här kärlek vill jag ha.

Just let me go

Blev hemma igår ändå, känns som jag bara blir sämre och sämre. Tur att man är ledig idag, vilket jag är varje onsdag nu framöver. Väldigt skönt må jag säga. Imorgon MÅSTE jag till skolan, hur dåligt jag än mår. Ska repa till sceniska och jag måste göra min muntliga redovisning i engelskan. Fick vila upp mig 3 dagar den här veckan iallafall. Sen så ska man självklart få sin mens mitt i allt. Hej mens verk. Jaja typsisk mig, när jag blir sjuk är det ingen host host förkylning utan jag ska få allt på en gång. Nu blir det att plugga, eller ja försöka. Puss på er!
 

Ångest

Får ångest när jag ligger hemma. Men mår verkligen inte bra. Huvudverk, ont i halsen, och ont i hela kroppen. Vet inte riktigt vad det är. Men var igång hela förra veckan och stressade sönder inför projketet, sen drack jag både i fredags och lördags. Så har väl inte tagit hand om min kropp sådär jätte bra. Men behövde verkligen vara hemma idag. Får se hur jag mår imorgon, men ska försöka mitt bästa att orka mig upp till skolan!
 Bild från lördags, snodde från Amandas blogg!

Sliten

Legat däckad i sängen med en chips påse hela dagen. Fy tusen så trött jag är. Festade i fredags och igår. Men de va helt klart värt de. Imorgon är det upp och hoppa för att sen dra sig till skolan, haft feber hela dagen så vi får väl se hur jag mår. Vill dock inte missa skolan, får lite panik när jag ligger hemma. Men vi får se helt enkelt! Jag hoppas ni haft en bra helg iallafall, puss och godnatt!
 
Bild från igår!

Grym kväll

Föreställningarna gick så himla bra, och de var så kul att få sån bra respons från alla! Jätte glad verkligen. Grät nästan lite efteråt för att det var över liksom. Även om det var mycket stress och jobb att sätta upp den här föreställningen så känns det ändå så sorgligt att lämna den bakom sig. Men jag är så sjukt nöjd och stolt över alla i min grupp. Vi är grymma!
 
Efter kvällsföreställningen drog vi ner och käka spicy, sen vidare till poco för lite shots på deras happy hour och sen vidare till pluto. Än en gång hade man vip, så de var skönt! Hade en hel grym kväll med bra människor. Det var nog den bästa dagen på länge. Är så sjukt nöjd alltså. Men som alltid mår man ju lite sådär dagarna efter. Ska bara ta det lugnt och tagga om till ikväll, för då kör vi igen!
 
Bild från kvällen!

Nervös

Har inte så mycket att säga, eller jo att jag är nervös och rädd. Imorgon är det vår tur att stå på scen. 12.30 lunch föreställning och 18.00 kvällsföreställning. NU KÖR VI!

Paint the sky, make it yours.

Kollade igenom min gamla blogg på devote, jag uppdaterade verkligen hela tiden och skrev långa inlägg. Känns som jag blivit så dåligt med bloggandet. Har inget att skriva om, fast egentligen så har jag de. Har mycket som händer i mitt liv just nu. På fredag är det premiär på vårt projekt arbete som jag tjatat om ett tag nu. Vi har jobbat med det här sen vi börja trean, och nu ska vi stå där på scen med vår helt egna föreställning. Lite läskigt faktiskt men samtidigt kul, nu är scenen vår! Imorgon har vi hel dags rep igen, men då ska vi sätta ljus, och träna in ALLT med scenarbetarna. Kommer nog bli kul att köra genrep med ljuset, blir en helt annan känsla!
 
Men annars är allting bra, eller ja livet är väl aldrig helt perfekt, mådde lite sådär i veckan. Jag var lite rädd att jag skulle förlora någon väldigt viktig för mig, men det gjorde jag inte. Jag har varit så sjukt förvirrad, vet inte riktigt hur jag känner, jag kan liksom inte skilja på vad som är vad. Grejen är nog att jag blev ganska så förstörd och trasig av mitt ex. Men börjar nog komma på rätt spår igen. Som sagt, livet är väl aldrig helt perfekt. Men jag mår bra, och de är det viktigaste just nu!
 

Mot skolan

Drar mig snart till skolan för ett hel dags rep, nu närmar det sig premiär!!
 

Nånting du vill veta? Fråga på!

Eftersom bloggen är lite små tråkig just nu så tänkte jag köra på de här Ask.fm! Då får ni fråga vad ni vill om mig så svarar jag så fort jag kan, puss!
http://ask.fm/jjuliaSpencer

Tumblr


Better things are coming

Förlåt för mitt halvt deppiga inlägg igår. Allting var bara förvirrande och vet inte riktigt vad jag kände. Men det känns bättre nu. Orkar inte riktigt ta de här på bloggen, inte värt de helt enkelt! I helgen är de premiär och party som väntas. Är as pepp. Kommer bli en hel grym helg känner jag redan nu!
 

We met for a reason, either you're a blessing or a lesson.

Min dag har bestått av skolan, hem, äta och sova. Haft en riktig sån där dålig dag. Tur att jag har fina vänner som jag kan prata med. Glad att jag har er alltså. Men jag tänker bara avsluta detta inlägg nu innan det övergår till ett depp inlägg. Puss!
 

Fuck sundays

Har ångest inför morgon dagen.. har så otroligt mycket denna vecka också. Premiär på fredag liksom! Men tror inte jag riktigt fattat det än. Men det kommer väl. Ska kila iväg och borsta tänderna, sen sova i min nybäddade säng. BÄSTA SOM FINNS. Puss och godnatt!
 
tumblr

Tumblr

http://something--personal.tumblr.com

You're my favorite daydream

Inte haft tid att blogga, har varit upptagen med att leva, haha. I fredags var det som sagt fest hos Simon. Det var kul, kaosa lite mot slutet dock. Nej men de va okej ändå! Vi alla somnade nere på soffan när simon spelade gitarr. As mysigt! Vakna dock med en bula på huvudet och blåmärken dagen efter. Men hade as kul iallafall.
 
Dagen efter mådde vi ju inte sådär super bra. Men vi drog oss hem till mig, duschade och sen vidare till Ikea. Vi skulle handla lite rekvisita till vårt projkektarbete. Säger bara en sak, gå aldrig på ikea när du är bakis. KAOS. Skulle hitta ut och de tog mig ett tag och man säger så. Igår kväll var det middag hos moster och tjockis kväll hos Elin som gällde. Ganska så bra lördag om man säger så. Har haft en bra helg faktiskt, och nu blir det mys framför nån bra serie. Puss på er! 
Två bilder från fredags! 

Falling in love with you was so unexpected.


Party

Ikväll blir det fest hos Simon, är as pepp på en hemma fest faktiskt. Blir alltid party när jag Ellen och Elin är ute också. Vi ba kör liksom. Men ska duscha, städa rummet och invänta mina fina vänner! Puss på er så länge, hoppas ni får en bra kväll!
Bilder från tumblr!

Talking to you makes my day

Lyckad tjej som försover sig, men hann dock i tid. Eller ja 5 minuter sen. Idag blir det dansföreställnings som mina fina klasskamrater har gjort. Så ska dit och stötta dom! Kommer vara hur bra som helst!
 

Jag finns på tumblr

 http://something--personal.tumblr.com

Pretty little liars

Varit duktig och fixat lite med bloggen, eller okej en header. Är inte helt nöjd men de är nånting iallafall. Nu ska jag äntligen mysa ner mig i min säng och kolla pll. Så jävla spännande nu när Mona är tillbaks i skolan.. puss på er! 
 

Godnatt

Efter att ha pluggat hela kvällen så ska jag äntligen få sova. Har haft svårt att hålla mig vaken. Men blev klar med de mesta iallafall, skönt! Så nu säger jag godnatt! 
 

Närheten av dig

Då är affischerna uppe och vi är peppade till tusen!!
 
 

Grym kväll

Drog hem till Zargham igår för att fira Mustafa. Vi åt tårta, dom bjöd på vodka och smirnoff sen tog vi taxi ner till pluto. Hade vip in dit så kom före alla i kön, behövde inte betala garederop så ja de va ganska chill! Hade en as bra kväll med jätte bra människor! Idag mår jag ju dock sådär, men kanske ska hitta på nå med Lina och Amanda. Bara ta det lugnt liksom, det behövs väldigt!
 
Haha fyllo bild, minns inte ens att jag tog den haha!

Projekt

Inlägget nedanför har ni lite info om vårt projekt. Hoppas så många som möjligt kan komma. En väldigt fin föreställning. Vi alla har nånting inom oss, så många tankar, så många funderingar. I denna föreställning får ni lära känna karaktärerna på djupet. Affishen kom inte upp i inlägget, förstår inte problemet. Ska se om jag kan fixa de imorgon! 

Närheten av dig

"Det borde finnas en lag som begränsar sörjandet. Ett regelverk som
säger att man fårvakna i tårar, men inte längre än en månad."

Carlforsska gymnasiet presenterar "Närheten av Dig", en teaterföreställning framställd
av fem tjejer som går sitt sista år på estetiska programmets teaterinriktning. 

Vi välkomnar er till en känsloladdad föreställning där ni får lära känna karaktärerna på
djupet. En resa genom en dag i deras liv där ni får ta del av deras innersta. Vad händer
när sorgen tar över? Hur bryter man sig loss från sitt liv? Hur släpper man taget om
någon man fortfarande älskar? 

FÖRESTÄLLNINGAR
Fredag 25 januari
Carlforsska Scenen

LUNCHFÖRESTÄLLNING
12.30-13.00
GRATIS

KVÄLLSFÖRESTÄLLNING
18.00-18.30
Vuxna: 40 kronor
Barn upp till 18: 20 kronor

Biljetter går att köpa på plats innan föreställning

Ett stort tack till Clara Bergström och Alida Alm

Välkomna hälsar Elin Bengtsson, Jessica Estigarribia,
Ellen Vestermark,Arina Katchinskaia och Julia Spencer!

Onsdag

Är helt slut efter en jobbig och lång skoldag! Hade ljuskurs från halv 9, till 3 kanske? Efter det körde vi med projekt möte fram till halv 6. Är så sjukt stressad och får nästan ont i magen. Premiär om två veckor. Är pepp, men nervös eftersom vi ligger efter med lite små saker. Jaja men det blir nog bra ändå, för alla är så bra! Ska plugga nu så vi hörs senare, puss!
 
 
 

Du är min hjälte

Gjorde sista pyskologi provet idag, och blev klar med svenska uppgiften nyss. UNDERBAR känsla. Nu blir det filmmys, puss!
 
 

You saved me

Haft en helt underbart lov verkligen, ville bara säga de. Varit med underbara människor, festat, ätit massa go mat och bara tagit det lugnt. Men nu är det tillbaka till verkligheten. Har prov imorgon och en stor uppgift i svenskan. Det sliter redan första dagen. Men jag står kvar på benen, bara att kämpa igenom de här nu. Inte långt kvar till studenten!!

Tips

Dom har får 5 av 5 sjärnor av mig, haha. Nej men dom super goda verkligen!

Bilder från igår!

 
 
 

Hachiko

Pratat med Victor i nån timme nu. Inte pratat med han på läänge, så de va kul att snacka igen. Men nu blir det att slänga på nån bra film, OCH JUSTE kollade Hachiko här om dagen och den rekomderar jag starkt. Så sjukt fin film! 
 

Be brave, take risks.

Träffade Elin och Johanna för att käka thai igår, gott som alltid! Sen tog jag en chai latte på gränden med Joe. En riktig mys kväll, väl behövligt att bara prata om allt. Fina vänner jag har alltså!
 

Hej jag mår bra

Hade en as bra nyår med bra människor, goda drinkar och mycket dans. Mår ju dock sådär just nu. När jag vaknade dagen efter så var jag så äckligt törstig. De va hemskt faktiskt. Men min nyår vart lyckad iallafall, så mycket bättre än förra årets nyår så jag är nöjd. Är verkligen så tacksam för alla bra människor jag har i mitt liv. Ni gjorde min kväll! 
 
Bild från kvällen!

Bli full på godis

De bästa jag gjort, haha. Jag och Elin såg de här på internett så vi var tvunga att testa. 
Häll upp lite gummibjörnar i en skål, häll valfritt sprit över och släng in det i klyskåpet nån timme (så att spriten sugs in i godiset), ät och get drunk bitches! 
 

BILDER FRÅN NYÅR

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0