GOTT NYTT ÅR!

Gott nytt år kära blogg läsare, hoppas ni alla får en bra kväll! Det ska bli så otroligt skönt att få lämna 2012 bakom sig. Det har varit många jobbiga stunder, men även en del bra. Jag har lärt mig så otroligt mycket av det här året. Och nu ska jag verkligen ta en ny start! Börja om på nytt och börja leva på riktigt. Framför mig nu har jag studenten, och jag är så galet pepp. Vad händer sen liksom? Det har jag ingen aning om. Tänker ta de som det kommer helt enkelt. Ikväll får jag fira med dom bästa, med dom som alltid får mig att le och dom som förstår mig bäst. Är taggad inför en kväll med massor med festligheter. GOTT NYTT ÅR GOTT FOLK!
 

Mys

Haft en mys kväll med min fina vän. Pratat om livet, planerat lite inför nyår och bara varit liksom. Hon är bra hon. Känner mig bara så äckligt mätt haha. Gud vi ba moffade i oss massa gott! Men de va värt. Tack för kvällen finaste du!
 

Lyckad kväll!

 
 
 

LIPSTICK

Köpte läppstift idag, by hm till och med haha. 50 kr liksom. Men den va faktiskt bra, och jag gillar färgen. Fanns ju självklart flera färger, så kika in på hm om ni blir sugna!
 

Juldagen

Då var våran dag här då, juldagen! Började dagen med att öppna alla julklappar under julgranen. Inte så mycket att öppna för mig, fick ju min julklapp tidigt i år. Mina älskade docs. Men fick iallafall pengar, en super mysig filt, sååå mjuk och skön! Sen lite annat smått och gott, som var väl behövligt! Är riktigt nöjd iallafall, och nu är jag super mätt efter den goda julmaten!
 

God jul!

God jul på er! Som dom flesta vet så firar jag jul imorgon, eller jag öpnnar alla julklappar då eftersom i England firar vi den 25e. Självklart firar vi lite smått idag också, som att äta lite svensk jul mat! Sen så får vi ju lite paket i jul strumpan, åh kommer aldrig bli för gammal för det här. Fick engelsk godis och chips, de absolut bästa som finns. Sen fick jag lite bodyscrub, nagellack, pengar och ja lite smått. Är riktigt nöjd iallafall. Nu blir det varm choklad och lussebullar med familjen. Hoppas alla får en underbar dag, puss!

Till nyår

Kollar lite kläder till nyår, funderar på klänning eller bara nån snygg tröja och ett par svarta jeans? Den här klänningen var ju iallafall as snygg, men kostar 800 kr. Så ja kanske nå liknade istället? Finns iallafall på ginatricot om ni undrar!
 

Love actually

Tipsar om denna mysiga och romanitska jul film, perfekt nu till julen! 
 
 
 

Party

Körde på afterwork på bmb, lite party hos Clara och sen vidare till pluto! Hade en riktigt bra kväll med mina fina vänner!
 
 
 

Julavslutning

Sista julavslutningen med estet, känns otroligt konstig. Bara halva tiden kvar till studenten nu!
 

TUMBLR

Glöm inte att jag finns här: http://something--personal.tumblr.com

There's so many wars we fought.

Kollade The Hobbit igår med Lina och Anna, och den var riktigt jävla bra. Episk är nog de rätta ordet. Längtar så galet mycket till när nästa del kommer ut! Så ja, den borde ni kolla på. Måste kolla om Lord of the rings filmerna känner jag nu också, haha blev så sugen att se dom igen! Aja idag har jag bara legat hemma och pluggat, inte gått så himla bra om jag ska vara ärlig. Men snart är det lov, OCH DÅ HAR JAG GÅTT KLART HALVA 3AN! De känns bra faktiskt, snart så.. då står jag där på flaket och sjunger "För vi har tagit studenten" åh va underbart. Minns när jag gick nian och längtade redan då till studenten, haha galet faktiskt va tiden går! Längtar så jävla mycket att flytta från Västerås, börja om på nytt nån annanstans. Träffa nya människor, och ja leva. 
 

Ikväll


Don't find love, let love find you.

Har inte så mycket att säga. Ligger hemma med feber, förkylning och troligtvis halsfluss. Eller ja nånting är de. Kollade i halsen idag också och nu har båda halsmandlarna svullnat upp. Ska till läkarn så fort jag får tid där, hoppas att jag får nån medicin som faktiskt hjälper. För ipren, alvedon och alla dessa halstabletter suger. Har så mycket att göra, men har ingen ork till nått. Ont i hela kroppen, trött precis hela tiden.. blä. Brukar inte bli så här sjuk, och såklart blir man de när man inte har tid. Aja ska sluta klaga, och istället mysa framför nå gamla greys avsnitt. Puss!
 

Söndag

Hade en bra kväll igår på pitchers, pratade och hade de allmänt mysigt! Efter pitchers drog jag och Amanda en donken och hade de lite kul där med. Skrattade gjorde vi så hela donken glodde. Hade de trevligt helt enkelt, kom hem runt halv 3 nån gång och somnade direkt i min mysiga och varma säng!
 
 
Snodde lite bilder från Amandas instagram!

Midnight city

Hade en bra kväll igår med Nathalie, vi drog hem till Nathalies kompis Simon som hade fest. Vill bara påpeka att jag inte varit på en hemmafest på evigheter, och man uppskattar verkligen hemma fester mer än vad man gjorde förr haha. Men iallafall, hade riktigt kul! 
 
 
 

Shopping

Köpte mig dessa snyggingar idag, bra köp alltså! 
 

Bastian

Checka in BASTIAN som går på svt play, sänds 5 dagar i veckan. Kan beskriva den lite kortfattat: Spännande och bra! Så jag tycker ni ska ge den en chans!

RSS 2.0