Lördag

Som ni märkte igår så drog jag ut på krogen med mina fina vänner. Vi hade iallafall förfest hos Lina. Sen drog vi till pitchers och tog en öl, och sedan vidare till pluto. Jag var så sjukt packad, men jag kom in ändå, chockad faktiskt. Första jag gör när vi ska till baren är att jag ramlar bland massa människor. Åh så pinsamt, men aja skitsamma. Träffade iallafall as mycket folk, mina fina kill kompisar va ute sen träffade man folk man inte träffat på ååår och dar. As bra kväll/natt iallafall. 
 
Idag fyller min fina bror år, så vi har varit på resturang och ätit. Han fyller hela 14 år, gud så stor han är. Vill att han föralltid ska vara liten, men vad ska man göra. Stort grattis till han iallafall, älskar han så mycket!
 
Bild från igår kväll!

Party

Drar ut med vännerna
 
 
 

Lång dag

Hej på er! Skolan var som vanligt lång och tråkig. Efter skolan drog jag ner på stan och fyndade lite på myrorna, händer mig inte så ofta, men jag gjorde det. En snygg party tröja! (tar bild sen om jag kommer ihåg). Efter det handlade jag lite mat och spicy till min kära moster som ligger hemma med feber, så stannade kvar där ett tag på kvällen och tryckte ner mig lite spicy framför tven. Ganska så skön kväll ändå efter en lång och jobbig dag. Men nu ligger jag äntligen i min säng och käkar ur mitt påskägg. Ska sova lääänge imorgon, blir ju antagligen utgång imorgon, eller ah ta en öl på pithcers iallafall. Puss!

Kärlek


Sceniska fest

 
 
 
 
 
 
Ni är så grymma, love you guys ♥
(Alla bilder är tagna av Luiza Krolewska)

Don't let the past steal your present.

Hej på er. Det händer ganska så mycket i mitt liv just, har ännu en premiär på g. Så det är rep hela dagarna, sen lektioner där i mellan. Jag förstår inte riktigt hur jag ska hinna med allt skolarbete mitt i allt. Är så trött om dagarna när jag kommer hem, somnade i 3 timmar igår. Inte första gången heller. Måste verkligen sluta med att sova på dagarna. Men jag börjar 8 om dagarna nu, så måste upp extra tidigt. Jaja, skönt att man slipper pendla och sånt skit iallafall. Idag fick jag biljetten till student festen, alltså festen på bmb dagen man tar studenten. FYFAN VAD JAG ÄR PEPP. Fick också fri biljett till pluto helgen innan där det också är student fest tydligen, kanske drar dit med vännerna. Aja jag är så galet pepp på studenten just nu! Kommer bli så gaalet.
 
 

In love

Mådde dåligt hela dagen igår, och mådde sämre imorse så bestämde mig för att vara hemma. Behövdes. Min kropp är helt trasig känns det som, ont över allt. Men snart lov, längtar så. Om en vecka är det student kryssning också. ÅH PARTY! Hade egentligen inte så mycket att skriva om, men ville bara uppdatera er. Puss!
 

Jag är tillbaka

Har haft 3 helt underbara och fantiska veckor med estet. Det har varit jobbigt, slitsamt men så jävla kul! Fyfan vilken erfarenhet, och helt underbart att få umgås med så underbara människor varje dag! Så sjukt tallang fulla människor, ni alla kommer verkligen komma nånstans här i livet. Igår hade vi sceniska festen med båda lärare och alla elever, en helt oförglömlig kväll. Vi dansade och sjöng hela kvällen, så ja mina fötter verker en aning just nu. Finns egentligen inga ord som kan beskriva hur jag känner just nu, har bara så svårt att släppa allting. Vill föralltid stå där på scen med es10. Jag har lärt mig så mycket, och växt så otroligt som person. Men ja, ES10 ni är bäst, och ni kommer att föralltid ha en speciell plats i mitt hjärta, hur töntigt det än låter. Men de är sant, NI ÄR BÄST!
 
 
 
 
 
 
Bilderna från föreställningen är tagna från Dennis Ulander Photographer!

Brave heart

Helt galet trött, hade två föreställningar igår, och två idag. Men imorgon har vi bara en på kvällen, så hej sovmorgon. Helt underbart! Förlåt för uppdateringen men jag hinner inte, har heller ingen ork. Men jag lever, är snart tillbaka igen. Puss!
 

En snö vit saga


Håkan Hellström

Älskar håkans nya låt, han är bäst som alltid! ♥ 
 

Kärlek


Söndag

Vaknade halv 3 idag, trött? Ja jag var nog de. Premiären var så jävla lyckad! Trots att man var så jävla död efteråt så drog vi till pitchers ändå. Umgicks med fina estetare, bästa es10! 
 
Haha hittade härliga bilder från gårdagen på mobilen!

Bästa ni

Premiären gick så jävla bra, älskade es10. Ni är de bäst. Har precis kommit hem från krogen med mina vänner, ni är så jävla bra, nej bäst. PUSS PÅ ER. Skulle inte klara av en dag utan er! Men nu blir det att sova, så lägger upp bilder imorgon istället. Puss!

PREMIÄR

Förlåt för dålig uppdatering, men jag hinner tyvärr inte. Jag har så fullt upp just nu, jag hinner knappt att andas ibland känns de som. Men ikväll är de premiär, TAGGA! Bästa es10, de här gör vi tillsammans!
 

Jag lever

Ville bara säga att jag lever. Idag kom Malin förbi med fetaste godis påsen till hela estet, den tog dock slut på 5 minuter tror jag haha! Såg nu på fb att Agnes och Felicia har bakat bullar och muffins för att vi ska klara av morgon dagen. Sötaste! Måste bara säga, att jag älskar es10. Jag valde verkligen rätt linje! Har tvekat mycket på mitt val förut pga en väldigt osäker Julia, men under tvåan och trean så insåg jag verkligen att jag valde rätt. Hade dödat mig själv om jag hade bytt skola till typ kunskapgymnasiet. För de allra viktigaste med hela gymnasie tiden för mig är att man trivs, för vi upplever bara detta en gång i livet. Se till att du hamnar rätt! Jag har fått uppleva min gymnasie tid med världens bästa elever och lärare, så jag är riktigt jävla nöjd!

Kämpar

Försöker att bli frisk, dricker massor med te samtidigt som jag har tusen med tankar som snurrar i huvudet just nu. Premiär på lördag, och fortfarande massor med jobb kvar. Lite panik, men ändå sjukt peppad på de här. Får dock kämpa mig upp på morgonen, och försöka hålla mig vaken på dagarna. Imorgon är de 10e dagen i skolan, inte haft en enda ledig dag på 10 dagar.. Så min kropp dör lite, men som sagt, jag kämpar. För det är så jävla värt! 
 
Trött, sliten och skabbig. Så ser jag ut om dagarna!

En snö vit saga

Varit i skolan varje dag i 9 dagar nu. Kör från 8-17 med rep och massor med jobb inför sceniska. Har varit dålig med information här på bloggen, men på lördag 19.00 är det PREMIÄR. Be there! Kommer bli en hel grym föreställning, det kan jag lova er. Vi på estet har tillsammans med våra underbara lärare satt upp den här föreställning, jobbat arslet av oss och haft så jävla kul. Självklart kan de vara jobbigt och tröttsamt vissa dagar, men de kommer vara så jävla värt de när vi väl står där på scen!
 
Så ja, biljetter kan ni köpa ticnet! Kom och kika, ni kommer inte att ångra er. Kan ni inte på lördag? så har du fler chanser!
 
Föreställningar:
Lördag 16/3 19.00 - PREMIÄR 
Onsdag 20/3 19.00 
Torsdag 21/3 19.00 
Fredag 22/3 19.00 
 
Pris: 
Vuxna - 150 kronor + förköpsavgift
Barn/Ungdom/Pensionär - 80 kronor + förköpsavgift. Biljetter som blir över kan köpas på plats en timme innan föreställningen. 
 
VI har ett evenemang på facebook där ni kan läsa mer: https://www.facebook.com/events/485146908204340/?fref=ts
En snö vit sagas affisch finns också på Västerås bussarna om ni missat de!

Only know you love her when you let her go

Förlåt för dålig uppdatering! Igår kom Elin hit, vi snackade och hade allmänt mys. Så skönt att bara vara. Idag har jag haft rep i 3 timmar, sen så skulle jag ut, men de orkade jag inte helt enkelt. Somnade i 4 timmar, vaknade av att Rasmus ringde. Fattade ingeting, klockan var helt plötsligt jätte mycket och jag förstod inte riktigt vart jag var ett tag haha. Aja tur at han ringde så jag vaknade, skulle säkert legat och sovit till 11 ikväll annars. Nu ska jag bara chilla med min familj, puss på er!
 
Och juste, älskar rubriken. Från låten -> Passenger – Let Her Go. Så sjukt fin! Tycker rubriken stämer ganska så mycket, de är alltid så att man inser hur mycket man älskar nån förs man verkligen förlorar personen.
 
 

We're just a shadow of what we used to be

Hej på er! Hoppas allt är bra. Själv är man som vanligt, sjuk trött. Men vad gör man? Krigar på ändå. Idag var det högskole info som gällde vilket bara ledde till massor med panik och ångest. Ingen aning vad jag vill göra, eller jo jag vet vad jag vill men jag måste jobba ihop pengarna först! Även om jag varit så himla pepp på studenten nu så får man ändå lite smått ångest, vill jag verkligen ta studenten? Man måste liksom planera hela livet helt plötsligt. Jaja ska sluta snacka om de, måste fortsätta vidare med mitt plugg. 
 

Onsdag

Blir lite arg på mig själv, kom hem idag och somnade såklart i 4 timmar. Vaknade 9, hade panik för skulle plugga, men fanns ingen ork. Sjukt jobbigt. Imorgon är det bara upp igen, kämpa på!
 
Haha dessa kroppstrumpor ska vi gå runt med på scen!

Godmorgon

Som jag skrev igår så har jag börjat med twitter igen, har nog börja följt alla jag har på fb så de kommer säkert komma upp att jag följer er! Idag är det ännu en rep dag som gäller, så bara att samla alla krafter och köra helt enkelt. Mår dock bättre idag, känner mig starkare just idag för nån anledning. Men hoppas ni får en bra dag, så hörs vi senare!

Tisdag

Sliten? Ja. Kunde inte somna igår, så snackade lite med victor tills jag blev trött. Men när väl jag släckte ner så kunde jag fortfarande inte somna. Men de är bara för att jag sover hela dagarna, måste verkligen sluta med det! Har nyss tränat massa repliker och grejer, och ska nu ta en macka och kolla the walking dead. Sen blir det att fortsätta med massa plugg, önskar jag kunde skita i alla inlämningar och prov. Skulle va så skönt. Men hoppas ni haft det bra. OCH juste, uppdaterat min tumblr, och även börjar med twitter igen efter sisådär 1 år. 
 
Tumblr: http://something--personal.tumblr.com
Twitter: jjuliaspencer 
 
En väldigt trött Julia.

Måndag

Började 8 idag, och slutade 5. Väldigt jobbigt, och ännu en dag fick man kämpa sig igenom med sin hemska mens verk. Men eftersom vi har rep i två veckor nu istället för lektioner så kan vi verkligen inte skippa skolan. Eller ja, magsjuka är väl den enda man får vara hemma för. Men annars är man dödens. När jag kom hem idag så orkade jag inte städa rummet, äta, plugga eller ens duscha. Jag var helt slut körd, och somnade på en gång. Eftersom jag har järnbrist i kroppen så blir det ju bara värre nu under mensen, man förlorar ju mycket järn under mensen! Men men, man får skita i hur man mår helt enkelt och kämpa på ändå! Får heller inte en enda sov morgon denna vecka, rep både lör och söndag. Och ingen i klassen ville ta sov morgon på söndag så min kropp kommer väl bryta ihop tillslut... Nej ska sluta gnälla. Hoppas ni haft en bra dag iallafall, har inte så mycket mer att skriva. Min vardag handlar om rep rep rep i två veckor fram nu, det kommer självklart bli väldigt kul! Underbara människor och lärare, utan dom hade de helt enkelt inte varit samma sak! 
 
Älskade bmth ♥

Trött

Hej på er! Blev bara ett inlägg igår med bilder från fredags, orkade inte med så mycket mer. Låg hemma hela kvällen igår och snackade med victor, sen somnade jag runt 2 tror jag? Idag var det rep som gällde, inte sådär super kul när man har äckligt mycket mens verk. Men nu blir det mys framför film med varm choklad, behövs efter denna dag. Puss!
 

Party bilder

 
 
 
 
 
 
Finaste vännerna

Party

Drar ut och super! Ska snart ner till stan för att träffa Amanda. Ska på förfest först hos nån tjej, jabri som kände henne så drar dit med han! Sen blir det antagligen pluto! Hoppas på en bra kväll, puss!
 
 
Kvällens facelook eller vad man säger, som outfit fick de bli ett par svarta jeans med en t-shrt från gina. Bilder kommer upp imorgon!

RSS 2.0